Інгредієнти:

  • печериці – 400 г.
  • масло вершкове – 60 г.
  • олія соняшникова і сік лимонний по 1 ст..л.
  • часник – 3 зубчики
  • сіль, перець, чебрець.

Приготування:

Зробити соус із соняшникової олії, сілі та перецю. Додати спеції за смаком. Змастити гриби з усіх боків соусом, викласти у форму та поставити в духовку. Запікати при 200 градусах поки гриби не стануть карамелізуватися. Цей процес займає близько 20 хвилин. Вершкове масло розтопити на сковороді, та коли воно майже закипить, змішати його з чебрецем, подрібненим часником, лимонним соком.
Гриби викласти на тарілку, полити соусом, посипати нарізаною зеленню.

Запечені печериці готові! Смачного!