Інгредієнти:
- печериці – 400 г.
- масло вершкове – 60 г.
- олія соняшникова і сік лимонний по 1 ст..л.
- часник – 3 зубчики
- сіль, перець, чебрець.
Приготування:
Зробити соус із соняшникової олії, сілі та перецю. Додати спеції за смаком. Змастити гриби з усіх боків соусом, викласти у форму та поставити в духовку. Запікати при 200 градусах поки гриби не стануть карамелізуватися. Цей процес займає близько 20 хвилин. Вершкове масло розтопити на сковороді, та коли воно майже закипить, змішати його з чебрецем, подрібненим часником, лимонним соком.
Гриби викласти на тарілку, полити соусом, посипати нарізаною зеленню.
Запечені печериці готові! Смачного!