Інгредієнти:

  • Печериці свіжі - 300г
  • Сир - 150г
  • Перець солодкий - 1-2 стручки
  • Апельсини - 1 шт.
  • Гірчиця - 1 ч.л.
  • Мед - 1-2 ч.л.
  • Сік лимонний - 1-2 ст.л.

Приготування:

Грибочки очистити, відварити в підсоленій воді зі спеціями, потім воду злити, а гриби порізати невеликими кубиками. Солодкий перець промити в теплій воді, очистити від плодоніжки та насіння, нарізати соломкою. Сир натерти на крупній тертці. Апельсини очистити, дрібно нарізати. Все змішати, додати гірчицю, мед, лимонний сік, цедру апельсина та ретельно перемішати.

Салат готовий! Смачного!