Приватне підприємство "Яблунівський виробничий комплекс" вже 25 років вирощує печериці за власною технологію без використання хімічних речовин в екологічно-чистому районі Київщини. За цей ми пройшли  довгий шлях від маленького виробника до підприємства з власними виробничими потужностями та повністю контрольованими виробничими процесами, які ми постійно удосконалюємо. Ми є постачальниками свіжих печериць вищого ґатунку в найкрупніші торгівельні мережі України під власною ТМ «Яблунівські печериці» та приватними марками мереж. 

Еко-складова нашого бізнесу є головною відмінністю від конкурентів. Наше підприємство розташоване в с.Яблунівка, Макарівського району київської області в 50 кілометрах від Києву та приблизно 70 кілометрів від Білої церкви. Це екологічно-чистий район, в якому немає промислових підприємств, які забруднюють навколишнє середовище.  

Ми пишаємося нашою сімейною справою, та будемо дуже раді, якщо, скоштувавши Яблунівськи печериці  ви відчуєте нашу любов до того, що ми робимо. 

Факти про нас

  • Площа виробничого комплексу 7500 кв.м.
  • Потужність виробництва 1400 т./рік.
  • Досвід вирощування грибів >25 років
  • Кількість співробітників >50
  • Унікальна Технологія БЕЗХІМІКАТНА 

Підприємство постійно проходить перевірки з боку великих торгівельних мереж таких як Ашан. Програма контролю виробників цієї мережі включає аудит виробництва, лабораторні випробування продукції, вивчення споживчих якостей продукції а також перевірку дозвільної документації у відповідності до законодавства України.

Історія

  • 1996 р. Ми зібрали перший врожай печериць всього з двох камер, які були розташовані в приватному секторі району Борщагівка м.Київ. Та кожен наступний рік ми подвоювали число камер.
  • 2004. Виробництв вже потребувало нових приміщень. В с.Яблунівка Макарівського району, нами було викуплено зруйновний тваринницький комплекс, та проведено повну його реконструкцію.
  • 2009. 9 серпня ми запустили наше виробництво під назвою «Яблунівський виробничий комплекс», скорочено «ЯВК»
  • 2010-11. Наші спеціалісти відвідують та вчяться на підприємствах Польщі та Голандії. переймаємо досвід та вдосконалюємо технологію.
  • 2012р. – Встановлена система автоматичного клімату контролю
  • 2013р.  - Впроваджено технологію пропарювання камер вирощування, після закінчення циклу вирощування, метою дезінфекції. Це забезпечило повну екологічність процесу вирощування без застосування хімічних речовин. 
  • 2014р. - Запущено фасувальний цех. 
  • 2015-16р.р. – Впровадження системи контролю технології робіт на виробництв та систему контролю якості готової продукції відповідно стандартам ISO 9001.
  • 2017р. - Впроваджено методику селективного збирання грибів на виробництві.
  • 2018р. - реконструкція системи зволоження та заміна кліматичних установок
  • 2019р.- реконструкція холодильних камер та фасувального цеху, запуск машини для фасування готової продукції. 
  • У цьому ж році на базі нашого підприємства проведено «Школу грибівництва», де навчалися спеціалісти грибної галузі зі всієї України.